Prof. Dr. Reşat Ulusay ISRM Başkanlık Görevine Başladı

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Cape Town kentinde düzenlenmiş ve 03-05 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılan “AfriRock2017” sempozyumu öncesinde, 02 Ekim 2017 günü gerçekleştirilen Uluslararası Kaya Mekaniği ve Kaya Mühendisliği Birliği(ISRM) Genel Kurulu’nda;  yapılan başkanlık seçiminde, Türk Ulusal Kaya Mekaniği Derneği tarafından aday gösterilen Prof. Dr. Reşat ULUSAY 2019-2023 dönemi için ISRM Başkanı seçilmişti.

Prof. Dr. Reşat Ulusay “Seçilmiş Başkan” (President Elect) sıfatı ile 2019 senesine kadar ISRM Yönetim Kurulu toplantılarına yönetim kurulu üyesi olarak katılmış ve 18.09.2019’da Iguasso’(Brezilya)da yapılan 14. Uluslararası ISRM Büyük Kongresi’nin  oturumunda görevi mevcut başkan Dr. Eda Quadros’tan devir almıştır. Aynı toplantıda Prof. Dr. Ömer AYDAN “Vice President at Large” görevine getirilmiştir.

Türk Ulusal Kaya Mekaniği Derneği Yönetim Kurulu adına Prof. Dr. Reşat ULUSAY  ve Prof. Dr. Ömer AYDAN’ı kutlar, her zaman olduğu gibi derneğimizin kendilerine desteğini sürdüreceğini bildiririz.

Prof Dr. Reşat Ulusay’ın ve Prof. Dr. Ömer AYDAN’ın başarılı bir başkanlık dönemi geçirmelerini temenni ederiz.

 

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Ergün TUNCAY

Yönetim Kurulu Başkanı

Türk Ulusal Kaya Mekaniği Derneği Yönetim Kurulu adına